Despre noi


Scopul principal al site-ului

Unul dintre scopurile noastre principale legate de acest site este să promovăm într-un oarecare fel bunul umor, valorile morale și tradiționale și iubirea față de care lumea și-a cam pierdut interesul. Am vrea ca în fiecare zi să demonstrăm că există povești umane sincere și minunate care stau ascunse în noi, datorită retragerii oamenilor în sine, și poate că această anonimitate este ceea ce avem nevoie ca ele să fie dezvăluite. Principala noastră intenție este să încercăm să valorificăm popularitatea de care acest portal se bucură în prezent și să dovedim existența oamenilor buni care evită pericolele și abuzurile care ne sunt servite zilnic.

Viziunea noastră

Ideea de Gânduri Anonime este în primul rând de a ne distra și de a aduce bucurie și dragoste vieții tuturor. Vrem să dovedim că încă mai există oameni onești, nobili și binevoitori, precum și că toți cei care au greșit merită o șansă de a-și repara greșeala și de a se schimba în viață.

Misiunea noastră

Sincer, vrem să credem că în fiecare dintre noi încă mai trăiește acel copil de cândva, curios și plin de viață, care se bucură de toate beneficiile pe care le oferă viața și care așteaptă cu nerăbdare fiecare zi. Fiecare nouă zi este șansa de care avem nevoie pentru a face o schimbare. Schimbarea conștiinței colective nu este un lucru ușor și nu poate fi realizată peste noapte. Probabil nu toată lumea este de acord cu ideea și viziunea noastră, dar noi vom fi consistenţi. Cu toții putem să ne schimbăm spre bine, să fim mai atenți, să ne amintim de cei dragi mai des și să ne înțelegem și respectăm între noi. În caz că cineva dorește să răspândească ura, nemulțumirea sau frustrarea, să răspândească energia negativă, distracția o poate găsi în altă parte pentru că acest site este un loc în care ne dorim ca lumea să se simtă bine și să elibereze energie pozitivă. În caz în care cineva nu este mulțumit cu ceva, vom accepta absolut orice critică și ne vom strădui să ne dezvoltăm pe zi ce trece, să fim din ce în ce mai buni, dar totuși, conceptul principal al ideii nu se va schimba. Pentru orice sugestii, comentarii sau dorințe vă rugăm să ne contactați la admin@gandurianonime.ro. Vom încerca să răspundem tuturor cât mai curând posibil.

Cu drag,
Gânduri Anonime