Rezultate găsite: 24


#487

O soluție simplă spre fericire: ia-ți un animal de companie și ai grijă de el, te va răsplăti mai mult decât crezi.

#481

Dacă ai o stare de tristețe, privește un animal fericit și instant ți se va încălzi sufletul și-ți vei schimba starea <3

#351

Consider că iubirea și fericirea nu se găsesc, ci se clădesc și sunt simțite numai de cel care vrea, cel care are inima deschisă.

#275

Ador faptul că am ocazia de a adormi lângă persoana iubită, că ne ținem în brațe, că ne trezim împreună cu zâmbet!

#260

Mi-aș dori ca lumea să aibă mai des momente în care să-și aprecieze cu adevărat binecuvântările, să aibă momente în care izbucnesc în lacrimi de atâta fericire și să aibă chipul luminat de zâmbet!

#234

Nu îmi place iarna deloc. Deși unii o admiră din diverse motive (peisaje, jocuri în zăpadă, luminițe, decorațiuni etc.), eu simt doar frig, picioare ude, zile posomorâte și stresul facturilor mărite.

#217

Am trecut de restanțe, mă simt atât de liber!

#208

Sunt cel mai fericit bărbat de pe planetă. Mă mândresc ce femeie perfectă am! ❤❤

#170

Vreau să învăț să fiu mai pozitivă.

#154

Un mic reminder: amintește-ți de lucrurile care te fac fericit și concentrează-te mai mult pe ele! :)

#151

Momentele de "iluminare", când nu mă gândesc la altceva decât că sunt extrem de norocoasă și că știu să mă bucur de miracolele zilnice, acelea sunt care mă trezesc cu adevărat la realitate.

#150

Ador că iubitul îmi demonstrează în fiecare zi cât de mult mă iubește. Sunt extrem de norocoasă, de multe ori îmi vine să sar de bucurie!

#131

Cu toții am putea ajunge niște depresivi, dacă tot căutăm încontinuu motive de care să ne plângem, și nu le acordăm atenție celor de care merită să ne bucurăm...

#105

Vreau să îi conving pe alții de miracolele zilnice. Dar dacă încep să le vorbesc, mă vor considera nebun sau un părtinitor la vreo sectă. Cum să nu ne bucurăm de florile, copacii, culturile care cresc din niște simple semințe, de absolut tot ce ne oferă natura? De ce nu ne bucurăm și nu apreciem sănătatea, lucrurile materiale și abstracte de care avem parte? De ce căutăm mereu ceva rău, de care să ne plângem sau să îi dramatizăm lipsa? De ce suntem mai ușor influențați de tot ce e negativ? De ce uităm să ne gândim la noi, la ce trebuie să facem bine? De ce nu încercăm să fim primii care fac un pas spre bine, spre a ajuta pe altcineva? Ne e frică să fim modelul pe care vrem să-l vedem în altcineva...

#100

Nu cred că fericirea durează. Clipele perfecte sunt doar momentane, poate apărea un eveniment neplăcut care fie le spulberă dintr-odată, fie le distruge farmecul puțin câte puțin, până nu mai vedem nimic frumos din ceea ce am considerat că era perfect.

#95

La început de relație n-am vrut să-i fac cadouri scumpe, îi ofeream scrisori, jucării în formă de inimioară, chestii de care credeam că va râde, sau va zâmbi stânjenită. Spunea că este foarte mulțumită și că apreciază, dar nu o credeam. Acum, când îmi reproșează că nu este încântată de lucrurile scumpe, care par să nu aibă semnificație, îmi amintesc de bucuria adevărată din ochii ei, cea de la început. Nu pot să cred cât sunt de norocos că am o asemenea iubită!

#90

Vreau doar să spun că n-am niciun motiv pentru care să nu fiu fericit, mulțumit sau recunoscător. Ura mie, că am realizat asta! :)

#77

Uneori am momente de împlinire, merg pe stradă zâmbind, având sentimentul că vreau să sar de fericire. Sunt foarte recunoscătoare că le pot împărți cu cineva, că se bucură alături de mine.

#72

E așa de plăcut să ai un prieten care te cunoaște atât de bine, știe când ai nevoie de ajutor, și ți-l acordă fără măcar să-i ceri.

#67

Vreau să mă trezesc în fiecare dimineață lângă persoana pe care o iubesc. Știu că nu e ca în filme. Amândoi suntem ciufuliți, cu fața nespălată, nu avem o respirație proaspătă, și totuși, înainte să ne ridicăm din pat, stăm îmbrățișați, ne sărutăm, ne privim ca doi îndrăgostiți la început de drum. Aceste momente mi se par nemaipomenite, pentru care merită să trăim, tocmai asta e frumusețea și magia.

#49

Ador când îi fac o surpriză, un gest care nu mi se pare semnificativ, și totuși el are un zâmbet atât de larg, pare cel mai fericit om.

#34

În momente grele, am avut persoane care m-au încurajat, care nu m-au lăsat să trec singur prin ele. Vreau doar să le mulțumesc suficient, să știe cât sunt de recunoscător.

#18

Uneori conștientizez cât sunt de binecuvântată, și-mi vine să sar de bucurie!

#17

Sunt foarte recunoscătoare că am pe cineva alături, cu care pot împărți cele mai frumoase momente.