Rezultate găsite: 42


#416

Nu-i vorba ca noi fetele umblam dupa bani, e vorba ca unii baieti chiar au nevoie de o fata sa le gestioneze banii...

#391

Adevăratele relații fericite nu sunt cele în care partenerii se comportă ca niște prinți/prințese. Sunt acelea în care există momente amuzante, un pic exagerate, penibile sau neașteptate, dar care sunt minunate alături de persoana lângă care ești, ieșite din tiparul așteptat.

#389

În ceea ce privește o relație amoroasă, mi-aș dori ca oamenii să nu mai aibă așteptări greșite provenite din filme sau zvonuri exagerate.

#370

Mi se pare urât din partea unui iubit să plece în vacanță fără iubită sau vreun membru al familiei.

#353

Uneori am senzația că mi-era mai bine înainte de a avea iubită, și că nu merită relația, dar despărțirea m-ar distruge...

#350

Ar fi mai frumos ca partenerii în cuplu să-și aprecieze mai mult calitățile unul altuia, decât să-și evidențieze defectele.

#336

Știu că nu e ok, dar îmi fac în cap filme romantice cu iubitul prietenei.

#335

Mi-aș dori ca soțul meu să nu mai lucreze atât de mult, să ne petrecem timpul mai des împreună.

#330

Ma raneste atat de mult cand vad ca nu are dorinta de a veni sa ma vada si gaseste pretexte sa nu o faca

#306

Mi-aș dori ca iubitul să fie mai drăgăstos cu mine.

#281

Ador că eu și partenerul meu facem multe lucruri împreună. Pe lângă ceea ce ține de relația amoroasă, ne ajutăm reciproc să ne atingem obiective, suntem o adevărată echipă.

#275

Ador faptul că am ocazia de a adormi lângă persoana iubită, că ne ținem în brațe, că ne trezim împreună cu zâmbet!

#235

Îl iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine și sunt în stare de orice nebunie pentru el. Petrecem puțin timp împreună și chiar mă supăr când nu ne vedem,mai ales dacă e din cauza altor activități pe care le întreprinde. Încerc totuși să nu îi expun disperarea mea și să nu mă arăt atât de geloasă pe cât sunt(chiar dacă ma cunoaște si știe de ce sunt în stare).

#233

Pana recent am crezut ca ce simti dupa ce aflii ca ai fost inselat este cel mai oribil sentiment pe care il pot simtii, dar nimic nu cred ca bate cum te simti atunci cand aflii ca persoana de care te-ai indragostit si iubit, nu a simtit nimic pentru tine de la bun inceput...

#231

O iubesc enorm și știu că sentimentul e reciproc. Aș cere-o în căsătorie, dar nu sunt sigur de răspunsul ei.

#229

S-a despărțit de mine pe motiv că nu ne vedem, dar chiar mă place. Următoarele zile s-a combinat cu o fată de la el din cămin.

#226

îmi e dor de noi...de absolut tot ce însemna noi..

#218

O iubesc foarte mult, chiar daca e la sute de km distanta. As face orice ca sa poata sa se mute cu mine..

#213

Soțul meu, sau stă pe telefon sau se uită la televizor sau doarme. Cred că sunt căsătorită cu un robot.

#190

Vreau să învăț să iubesc cu adevărat, dar mi-este frică că nu voi avea ocazia. Chiar este posibil să te conectezi întru totul cu o altă persoană?

#150

Ador că iubitul îmi demonstrează în fiecare zi cât de mult mă iubește. Sunt extrem de norocoasă, de multe ori îmi vine să sar de bucurie!

#144

Uneori sunt mai reticentă față de partenerul meu în mesaje, în gesturi, în cuvinte. Mă tem că disponibilitatea mea îl va face să-și piardă interesul.

#117

Am fost in relatie cu iubitul celei mai bune prietene...

#95

La început de relație n-am vrut să-i fac cadouri scumpe, îi ofeream scrisori, jucării în formă de inimioară, chestii de care credeam că va râde, sau va zâmbi stânjenită. Spunea că este foarte mulțumită și că apreciază, dar nu o credeam. Acum, când îmi reproșează că nu este încântată de lucrurile scumpe, care par să nu aibă semnificație, îmi amintesc de bucuria adevărată din ochii ei, cea de la început. Nu pot să cred cât sunt de norocos că am o asemenea iubită!

#94

Mi-e teamă să-i spun toate gândurile, felul cum trăiesc senzațiile și cele mai ascunse temeri. Nu din cauză că m-ar părăsi sau judeca, ci pentru că m-ar privi altfel, mi-aș pierde admirația din ochii ei...

#91

Poate sună egoist, dar vreau ca iubitul să spună prietenilor lui "Sunt norocos că o am.", și să o creadă cu adevărat. Să creadă că sunt specială și să se mândrească cu mine <3

#85

Voi fi mereu apreciat, iubit, respectat? Pot fi sigur că persoana de lângă mine nu se va schimba, nu-și va modifica părerile, impresiile, așteptările în ceea ce mă privește? Dacă pe moment par suficient de bun, mi-e frică să nu cad în ochii ei, să n-o dezamăgesc pe viitor.

#71

Mereu vreau să-i fac pe plac, să-i răspund imediat la mesaje, să-mi fac timp să stăm împreună când are și el liber, încerc să fac ce-și dorește când suntem singuri. Mi-e teamă că dacă nu fac așa, nu-și va mai dori deloc să-și petreacă timpul cu mine, dar cred totuși că disponibilitatea mea prea mare îl va face să-și piardă interesul...

#69

Deși încerc să par o femeie independentă, puternică, am nevoie de îmbrățișările și atingerile lui pentru a mă simți în siguranță.

#67

Vreau să mă trezesc în fiecare dimineață lângă persoana pe care o iubesc. Știu că nu e ca în filme. Amândoi suntem ciufuliți, cu fața nespălată, nu avem o respirație proaspătă, și totuși, înainte să ne ridicăm din pat, stăm îmbrățișați, ne sărutăm, ne privim ca doi îndrăgostiți la început de drum. Aceste momente mi se par nemaipomenite, pentru care merită să trăim, tocmai asta e frumusețea și magia.

#64

Știe că mă bucură prezența lui, că o prefer în locul oricărui cadou. Deși am senzația că îl cunosc destul de bine, mă îndoiesc dacă apreciază, dacă va profita de asta.

#63

Deși îl iubesc și îi vreau doar binele, mă bucur când se mai ivește o ocazie în care are nevoie de ajutorul meu, în care îi pot demostra cât de mult îl iubesc și că vreau să îi fiu alături. Sunt egoistă?

#56

Deși ne înțelegem bine, mereu mă gândesc "Oare cât va dura? Dacă avem planuri diferite de viitor, vom reuși să ajungem la un compromis, sau ne vom separa complet?". Mă deranjează neliniștirile, frământările, nu mă pot bucura complet de momentele frumoase când suntem împreună...

#54

Deși am totală încredere în partenerul meu, succesul lui mă îngrijorează, îmi trezește suspiciuni, legate de relația noastră, de el însuși. Mă tem de schimbările ce ar putea interveni.

#49

Ador când îi fac o surpriză, un gest care nu mi se pare semnificativ, și totuși el are un zâmbet atât de larg, pare cel mai fericit om.

#48

Mai fac greșeli. Mai am momente când sunt mofturoasă, indispusă, neînțelegătoare. Mai avem certuri, iscate din cauza mea. Totuși, nu m-a lăsat niciodată baltă, mereu a încercat să-mi fie alături, să mă împace.

#47

Am uitat de aniversarea noastră. El m-a așteptat în parc cu un cadou, cu zâmbet, nici nu mi-am amintit până nu mi-a spus. Deși spune că e ok, știu că e puțin dezamăgit, dar tot mă încurajează, înțelege dacă am alte probleme pe cap. Sper să știe cât de recunoscătoare îi sunt...

#37

Abia aștept să o revăd, să o strâng în brațe, să o sărut, să fim din nou aproape.

#36

Deși suntem parteneri și putem împărți orice, nu-ți zic tot ce mă afectează negativ, nu vreau să te supăr și pe tine...

#24

Uneori mă îndoiesc că mă iubește.

#21

Știu că iubitul ține mult la mine, dar mă tem să-l văd cum reacționează când e nervos.

#2

Vreau să adorm în fiecare noapte lângă persoana pe care o iubesc.