Rezultate găsite: 28


#219

Mi-e frică să dorm pe întuneric, dacă este beznă totală.

#197

Mi-aş dori să mă mut în alt oraş pentru a studia la facultate, dar mi-e teamă că nu mă voi putea descurca singur.

#190

Vreau să învăț să iubesc cu adevărat, dar mi-este frică că nu voi avea ocazia. Chiar este posibil să te conectezi întru totul cu o altă persoană?

#145

Mi-e frică de întuneric. Simt că nu pot ieși din cameră fără să nu aprind becurile. Știu că lucrurile de care mă sperii sunt doar în imaginația mea, dar totuși, mă simt mai în siguranță când este lumină în jurul meu.

#144

Uneori sunt mai reticentă față de partenerul meu în mesaje, în gesturi, în cuvinte. Mă tem că disponibilitatea mea îl va face să-și piardă interesul.

#141

Am frica de paianjeni.

#138

Cred că cel mai mare inamic al meu îl constituie totalitatea fricilor mele, îngrijorările, temerile, nesiguranțele pe care n-am curajul să le împărtășesc. Cu alte cuvinte, trăirile mele, tocmai eu...

#135

Mi-e frică să nu mă dezamăgesc, și pe mine, și pe cei care țin la mine.

#132

De când am început să devin persoana de care mă temeam?

#128

Uneori vreau să zic multe lucruri, tot ce gândesc și ce am pe suflet, dar nu-i pot spune persoanei din fața mea. Nici măcar n-am curajul să-i scriu, să-i las un mesaj.

#110

Mă sperie faptul că sunt dependent de tehnologie.

#109

Mi-e frică să vorbesc cu alții la telefon.

#100

Nu cred că fericirea durează. Clipele perfecte sunt doar momentane, poate apărea un eveniment neplăcut care fie le spulberă dintr-odată, fie le distruge farmecul puțin câte puțin, până nu mai vedem nimic frumos din ceea ce am considerat că era perfect.

#99

Sunt foarte speriată când cineva vrea să se apropie de sufletul meu, să mă cunoască dincolo de persoana pe care încerc s-o afișez. Mi-e teamă că încrederea dată pe moment se va întoarce cândva împotriva mea.

#94

Mi-e teamă să-i spun toate gândurile, felul cum trăiesc senzațiile și cele mai ascunse temeri. Nu din cauză că m-ar părăsi sau judeca, ci pentru că m-ar privi altfel, mi-aș pierde admirația din ochii ei...

#89

Mi-ar plăcea să am mai multe responsabilități, să fiu privită cu admirație că fac lucruri mari, dar mă tem că nu pot face față.

#85

Voi fi mereu apreciat, iubit, respectat? Pot fi sigur că persoana de lângă mine nu se va schimba, nu-și va modifica părerile, impresiile, așteptările în ceea ce mă privește? Dacă pe moment par suficient de bun, mi-e frică să nu cad în ochii ei, să n-o dezamăgesc pe viitor.

#81

Voi fi apreciat mereu?

#71

Mereu vreau să-i fac pe plac, să-i răspund imediat la mesaje, să-mi fac timp să stăm împreună când are și el liber, încerc să fac ce-și dorește când suntem singuri. Mi-e teamă că dacă nu fac așa, nu-și va mai dori deloc să-și petreacă timpul cu mine, dar cred totuși că disponibilitatea mea prea mare îl va face să-și piardă interesul...

#64

Știe că mă bucură prezența lui, că o prefer în locul oricărui cadou. Deși am senzația că îl cunosc destul de bine, mă îndoiesc dacă apreciază, dacă va profita de asta.

#57

Mi-e teamă că din cauza orgoliului voi îndepărta persoanele care țin la mine.

#56

Deși ne înțelegem bine, mereu mă gândesc "Oare cât va dura? Dacă avem planuri diferite de viitor, vom reuși să ajungem la un compromis, sau ne vom separa complet?". Mă deranjează neliniștirile, frământările, nu mă pot bucura complet de momentele frumoase când suntem împreună...

#54

Deși am totală încredere în partenerul meu, succesul lui mă îngrijorează, îmi trezește suspiciuni, legate de relația noastră, de el însuși. Mă tem de schimbările ce ar putea interveni.

#39

Mi-e frica ca nu-mi voi gasi locul in lume

#28

Mă gândesc cu teamă la viitor, că nu voi face alegeri bune, că nu voi excela la locul de muncă, că nu voi fi fericită, că lucrurile nu vor ieși cum îmi doresc.

#24

Uneori mă îndoiesc că mă iubește.

#21

Știu că iubitul ține mult la mine, dar mă tem să-l văd cum reacționează când e nervos.

#15

Mi-e frică să nu fiu pusă în situația de a alege între părinți și partener.