Rezultate găsite: 10


#490

Prefer să mai continui cu facultatea, pentru că nu am reușit să mă decid ce o să fac cu viața mea. Așa măcar pare că am un rost :))

#372

Am avut primele săptămâni la locul de muncă și am realizat un lucru: nu vreau să-mi petrec restul zilelor până la pensie, mereu așteptând weekend-ul, pentru care nici nu mă bucur când în final a venit.

#333

Inteligența artificială mă face să privesc cu teamă viitorul.

#231

O iubesc enorm și știu că sentimentul e reciproc. Aș cere-o în căsătorie, dar nu sunt sigur de răspunsul ei.

#220

Mi-e dor de casă. Locuiam într-un oraş mai mic, apoi am mers la facultate într-un oraş mai îndepărtat, cu gândul că voi avea posibiltăţi mai mari de a-mi crea un viitor mai bun. Deşi pot spune că m-am acomodat aici, dorul de familie mă apasă îngrozitor...

#179

Impactul pe care il ai asupra oamenilor intr-o zi se va reflecta asupra ta.

#113

Vreau să fiu sigură că nu voi face ceva ce voi regreta pe viitor.

#85

Voi fi mereu apreciat, iubit, respectat? Pot fi sigur că persoana de lângă mine nu se va schimba, nu-și va modifica părerile, impresiile, așteptările în ceea ce mă privește? Dacă pe moment par suficient de bun, mi-e frică să nu cad în ochii ei, să n-o dezamăgesc pe viitor.

#56

Deși ne înțelegem bine, mereu mă gândesc "Oare cât va dura? Dacă avem planuri diferite de viitor, vom reuși să ajungem la un compromis, sau ne vom separa complet?". Mă deranjează neliniștirile, frământările, nu mă pot bucura complet de momentele frumoase când suntem împreună...

#28

Mă gândesc cu teamă la viitor, că nu voi face alegeri bune, că nu voi excela la locul de muncă, că nu voi fi fericită, că lucrurile nu vor ieși cum îmi doresc.