Rezultate găsite: 28


#507

Toți vrem ca profesorii să ne lase mai „moale”, să nu ne bată la cap și să nu ne ceară multe de făcut, dar dacă o ducem tot așa, atunci de ce ne mai mirăm că nu știm să ne facem treaba și că ne ies lucruri de mântuială? În general, la orice meserie mă refer.

#499

Acum că s-a terminat sesiunea, sunt liber să mă întorc fără stres la rutina mea. E chiar ciudat sentimentul :))

#492

Cu totii avem diverse fantezii: eu, spre exemplu, imi imaginez ca-mi rapesc colegul de camera si-l leg de un scaun si ii pun calus, ca sa mai taca odata, ca vorbeste INCONTINUU si nu poti avea liniste in camera deloc. Macar de ar vorbi cu folos, dar sunt doar barfe, nemultumiri si injuraturi de toate felurile. Castile amelioreaza prea putin zgomotul, dar fara ele as innebuni.

#490

Prefer să mai continui cu facultatea, pentru că nu am reușit să mă decid ce o să fac cu viața mea. Așa măcar pare că am un rost :))

#475

Pe grupul căminului mi se pare un spam mai mare decât într-un group chat.

#472

Dacă ești la info și nu te mulțumesc tutorialele indienilor, nimic nu o va face :))

#463

În rândul studenților, nu suport că atunci când cineva nu se află în situația de a lucra sau de a face 2 facultăți în paralel, este perceput inferior. Ceilalți sunt preocupați de acel cineva: ”Cum îți ocupi tu timpul?”, ”Ce motive ai să te stresezi?”.

#443

Ce somn ma ia la unele ore!

#442

Nici bine nu a început facultatea, că deja simt că am nevoie de o vacanță :))

#437

Ba frate, cati studenti sunt in Timisoara :O

#429

Urăsc taxele exagerate de la facultate!

#349

Deși unora le displace, eu mă bucur că la facultate ni se cere să facem practică. Mi se pare normal să avem această experiență până terminăm facultatea.

#326

Îi invidiez pe cei care învață doar în timpul sesiunii și trec fără probleme...

#317

Detest când profesorii fac pe afurisiții.

#310

Mă deranjează gălăgia exagerată de la cămin. Înțeleg că unii vor să se distreze, dar nu știu de limită...

#307

Nu suport când profesorii ne dau muncă independentă toată ora. De obicei se duce ora degeaba, n-am idee ce și cum se fac problemele.

#296

Care e șansa să îmi aleg corect facultatea dacă si liceul mi l-am ales greșit si nu imi place nimic din ceea ce știu sa fac?

#268

Am avut unele momente când am vrut să mă las de facultate, dar, din fericire, am reușit să trec peste și nu m-am dat bătut :)

#251

Student fiind, am tot mai multe ore nedormite din cauza gândului că am multe de făcut, dar tot mai multe ore petrecute inutil :))

#228

Oare chiar voi reuși să fac ce-mi propun legat de facultate în această vacanță? Cel mai probabil nu :))

#220

Mi-e dor de casă. Locuiam într-un oraş mai mic, apoi am mers la facultate într-un oraş mai îndepărtat, cu gândul că voi avea posibiltăţi mai mari de a-mi crea un viitor mai bun. Deşi pot spune că m-am acomodat aici, dorul de familie mă apasă îngrozitor...

#217

Am trecut de restanțe, mă simt atât de liber!

#197

Mi-aş dori să mă mut în alt oraş pentru a studia la facultate, dar mi-e teamă că nu mă voi putea descurca singur.

#189

Student fiind, a trecut ceva timp de când n-am mai avut peste 8 ore consecutive de somn.

#148

Primul an de faculta.... 12 restanțe din 12 examene.

#74

Nu.mi place facultatea

#23

Am fost admisă la o facultate de prestigiu, din alt oraș, dar nu mă voi duce acolo, nu vreau să-mi supun părinții la eforturi financiare.

#20

Mi-e frică de examene.