Rezultate găsite: 43


#487

O soluție simplă spre fericire: ia-ți un animal de companie și ai grijă de el, te va răsplăti mai mult decât crezi.

#413

Lipsa unui părinte te face să-l apreciezi mai mult pe cel prezent...

#391

Adevăratele relații fericite nu sunt cele în care partenerii se comportă ca niște prinți/prințese. Sunt acelea în care există momente amuzante, un pic exagerate, penibile sau neașteptate, dar care sunt minunate alături de persoana lângă care ești, ieșite din tiparul așteptat.

#389

În ceea ce privește o relație amoroasă, mi-aș dori ca oamenii să nu mai aibă așteptări greșite provenite din filme sau zvonuri exagerate.

#351

Consider că iubirea și fericirea nu se găsesc, ci se clădesc și sunt simțite numai de cel care vrea, cel care are inima deschisă.

#350

Ar fi mai frumos ca partenerii în cuplu să-și aprecieze mai mult calitățile unul altuia, decât să-și evidențieze defectele.

#336

Știu că nu e ok, dar îmi fac în cap filme romantice cu iubitul prietenei.

#330

Ma raneste atat de mult cand vad ca nu are dorinta de a veni sa ma vada si gaseste pretexte sa nu o faca

#314

Acel moment trist cand te resemnezi ca nu te alege pe tine,ci altceva/pe altcineva... momentul ala doare.. si doare tare..

#306

Mi-aș dori ca iubitul să fie mai drăgăstos cu mine.

#281

Ador că eu și partenerul meu facem multe lucruri împreună. Pe lângă ceea ce ține de relația amoroasă, ne ajutăm reciproc să ne atingem obiective, suntem o adevărată echipă.

#275

Ador faptul că am ocazia de a adormi lângă persoana iubită, că ne ținem în brațe, că ne trezim împreună cu zâmbet!

#261

Mama chiar este o ființă atât de dragă, nu ar trebui conștientizat acest lucru doar cu ocazia unei zile.

#257

Mi-aș dori ca oamenii să fie mai indulgenți, mai pașnici și răbdători, iubirea și colaborarea să se răspândească mai ușor decât ura.

#252

E iubitul meu,dar cu toate acestea,petrece mai mult timp cu "prietena" lui, pe care o stie ca o urăsc,decat cu mine. Hmmm?!

#241

Îl iubesc atât de mult, încât cred că dacă nu mă va cere el de soție în următorii un an,doi, o să îl cer eu, să fiu sigură că e treaba făcută

#235

Îl iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine și sunt în stare de orice nebunie pentru el. Petrecem puțin timp împreună și chiar mă supăr când nu ne vedem,mai ales dacă e din cauza altor activități pe care le întreprinde. Încerc totuși să nu îi expun disperarea mea și să nu mă arăt atât de geloasă pe cât sunt(chiar dacă ma cunoaște si știe de ce sunt în stare).

#211

Pentru că acuma nimeni n-are bani, puteți să vă căsătoriți și din dragoste.

#208

Sunt cel mai fericit bărbat de pe planetă. Mă mândresc ce femeie perfectă am! ❤❤

#207

Am devenit mai bun în tot, de când te-am cunoscut pe tine. Mersi pentru tot! <3 <3 <3

#195

Deși vreau să par o fată inocentă și stăpână pe sine, de multe ori mă gândesc cât mi-ar plăcea să am un iubit, care să mă atingă pasional, pe tot corpul.

#190

Vreau să învăț să iubesc cu adevărat, dar mi-este frică că nu voi avea ocazia. Chiar este posibil să te conectezi întru totul cu o altă persoană?

#150

Ador că iubitul îmi demonstrează în fiecare zi cât de mult mă iubește. Sunt extrem de norocoasă, de multe ori îmi vine să sar de bucurie!

#103

Nu cred că sunt îndrăgostită, dar nu sunt sigură.

#95

La început de relație n-am vrut să-i fac cadouri scumpe, îi ofeream scrisori, jucării în formă de inimioară, chestii de care credeam că va râde, sau va zâmbi stânjenită. Spunea că este foarte mulțumită și că apreciază, dar nu o credeam. Acum, când îmi reproșează că nu este încântată de lucrurile scumpe, care par să nu aibă semnificație, îmi amintesc de bucuria adevărată din ochii ei, cea de la început. Nu pot să cred cât sunt de norocos că am o asemenea iubită!

#94

Mi-e teamă să-i spun toate gândurile, felul cum trăiesc senzațiile și cele mai ascunse temeri. Nu din cauză că m-ar părăsi sau judeca, ci pentru că m-ar privi altfel, mi-aș pierde admirația din ochii ei...

#91

Poate sună egoist, dar vreau ca iubitul să spună prietenilor lui "Sunt norocos că o am.", și să o creadă cu adevărat. Să creadă că sunt specială și să se mândrească cu mine <3

#71

Mereu vreau să-i fac pe plac, să-i răspund imediat la mesaje, să-mi fac timp să stăm împreună când are și el liber, încerc să fac ce-și dorește când suntem singuri. Mi-e teamă că dacă nu fac așa, nu-și va mai dori deloc să-și petreacă timpul cu mine, dar cred totuși că disponibilitatea mea prea mare îl va face să-și piardă interesul...

#69

Deși încerc să par o femeie independentă, puternică, am nevoie de îmbrățișările și atingerile lui pentru a mă simți în siguranță.

#67

Vreau să mă trezesc în fiecare dimineață lângă persoana pe care o iubesc. Știu că nu e ca în filme. Amândoi suntem ciufuliți, cu fața nespălată, nu avem o respirație proaspătă, și totuși, înainte să ne ridicăm din pat, stăm îmbrățișați, ne sărutăm, ne privim ca doi îndrăgostiți la început de drum. Aceste momente mi se par nemaipomenite, pentru care merită să trăim, tocmai asta e frumusețea și magia.

#64

Știe că mă bucură prezența lui, că o prefer în locul oricărui cadou. Deși am senzația că îl cunosc destul de bine, mă îndoiesc dacă apreciază, dacă va profita de asta.

#63

Deși îl iubesc și îi vreau doar binele, mă bucur când se mai ivește o ocazie în care are nevoie de ajutorul meu, în care îi pot demostra cât de mult îl iubesc și că vreau să îi fiu alături. Sunt egoistă?

#56

Deși ne înțelegem bine, mereu mă gândesc "Oare cât va dura? Dacă avem planuri diferite de viitor, vom reuși să ajungem la un compromis, sau ne vom separa complet?". Mă deranjează neliniștirile, frământările, nu mă pot bucura complet de momentele frumoase când suntem împreună...

#51

Nu am fost niciodată măcar sărutată cu adevărat.

#49

Ador când îi fac o surpriză, un gest care nu mi se pare semnificativ, și totuși el are un zâmbet atât de larg, pare cel mai fericit om.

#48

Mai fac greșeli. Mai am momente când sunt mofturoasă, indispusă, neînțelegătoare. Mai avem certuri, iscate din cauza mea. Totuși, nu m-a lăsat niciodată baltă, mereu a încercat să-mi fie alături, să mă împace.

#47

Am uitat de aniversarea noastră. El m-a așteptat în parc cu un cadou, cu zâmbet, nici nu mi-am amintit până nu mi-a spus. Deși spune că e ok, știu că e puțin dezamăgit, dar tot mă încurajează, înțelege dacă am alte probleme pe cap. Sper să știe cât de recunoscătoare îi sunt...

#37

Abia aștept să o revăd, să o strâng în brațe, să o sărut, să fim din nou aproape.

#36

Deși suntem parteneri și putem împărți orice, nu-ți zic tot ce mă afectează negativ, nu vreau să te supăr și pe tine...

#24

Uneori mă îndoiesc că mă iubește.

#21

Știu că iubitul ține mult la mine, dar mă tem să-l văd cum reacționează când e nervos.

#12

Sper ca iubitul să nu fie atent la defectele mele exterioare, ci la lucrurile frumoase pe care le fac pentru el, pentru că-l iubesc enorm.

#2

Vreau să adorm în fiecare noapte lângă persoana pe care o iubesc.