Rezultate găsite: 5


#516

Faptul că seriale/emisiuni precum „Las Fierbinți” și „Acces Direct” au suficient rating cât să continue cu filmările și difuzările mă neliniștește teribil.

#504

Într-o lume plină de acces la informație primează știrile false, modificate, total opuse față de adevăr. Nu mai poți avea încredere în nimic ce citești, că sunt doar aberații. Nici măcar pozele nu reflectă realitatea.

#483

Fiecare creatură de pe acest pământ, oricât de mică sau de mare ar fi, ar trebui să aibă dreptul să trăiască într-un mediu decent, exact ca și tine.

#461

Sunt o grămadă de vânători care omoară de plăcere animale ce n-au nicio vină - doar că încearcă să supraviețuiască în casa lor, pădurea. Unul din vânători este atacat de un urs, vestea ajunge știre, iar lumea e gen ”Ia uite ce rapid e ursul, ce agresiv, ce l-a atacat pe om, bine că nu l-a omorât”. Zilnic găsesc tot mai multe motive să disprețuiesc oamenii în general.

#380

Adevărații monștri nu sunt numai cei care distrug suflete nevinovate, sunt și cei care permit să se întâmple asta din cauza indiferenței și corupției.