Rezultate găsite: 6


#383

Îmi doresc ca oamenii să aibă convingerea că și faptele lor, oricât ar părea de mici, pot avea un impact puternic în anumite cazuri. Rămâne la latitudinea lor dacă o fac într-un mod pozitiv sau nu.

#352

Poate unora li se pare aiurea, dar eu chiar cred că faptele mici aduc schimbări mari.

#214

Bunica mea a luat crema mea depilatoare și și-a dat pe față, credea că este pentru a scapa de riduri. După pensie a mers fără sprâncene...

#123

Mi-e atât de dor de vechile momente de familie. Când ne înțelegeam cu toții bine, când ne jucam cărți sau rummy și puteam vorbi despre orice. Timpul, supărările, certurile din cauza orgoliului ne-au schimbat, atât pe noi, cât și relația noastră strânsă. Acesta este cel mai mare regret al meu, și oricât aș încerca să îndrept lucrurile, să vorbesc despre asta, nu vom putea reveni la cum am fost înainte. În fiecare zi mă gândesc la asta, și mă întristez enorm.

#85

Voi fi mereu apreciat, iubit, respectat? Pot fi sigur că persoana de lângă mine nu se va schimba, nu-și va modifica părerile, impresiile, așteptările în ceea ce mă privește? Dacă pe moment par suficient de bun, mi-e frică să nu cad în ochii ei, să n-o dezamăgesc pe viitor.

#54

Deși am totală încredere în partenerul meu, succesul lui mă îngrijorează, îmi trezește suspiciuni, legate de relația noastră, de el însuși. Mă tem de schimbările ce ar putea interveni.