Rezultate găsite: 23


#490

Prefer să mai continui cu facultatea, pentru că nu am reușit să mă decid ce o să fac cu viața mea. Așa măcar pare că am un rost :))

#447

Acel moment când vrei să te pui la somn, dar petrecerea ia amploare în afara camerei din care a început.

#372

Am avut primele săptămâni la locul de muncă și am realizat un lucru: nu vreau să-mi petrec restul zilelor până la pensie, mereu așteptând weekend-ul, pentru care nici nu mă bucur când în final a venit.

#366

Mi-e ciudă când un lucru asupra căruia mă entuziasmam nu se dovedește a fi la fel de plăcut pe cât credeam: obținerea unui loc de muncă dorit, lucrurile ce speram să le descopăr la facultate, crearea unor relații amicale etc.

#360

Urasc oamenii care stiu parca dintotdeauna ce o sa faca cu viata lor si culmea le si reuseste(nu stiu daca doar vor sa dea impresia asta sau chiar este asa),pentru ca eu habar nu am ce sa fac cu a mea. P.S.:Nu-i urasc cu adevarat, dar pur si simplu nu pot sa inteleg cum unii pot fi atat de enervant de perfecti.

#257

Mi-aș dori ca oamenii să fie mai indulgenți, mai pașnici și răbdători, iubirea și colaborarea să se răspândească mai ușor decât ura.

#215

Învăț din greșelile altora, viața e prea scurtă ca să le fac pe toate singur.

#168

Vreau să ajung un om de succes, și consider că sunt pregătit să înfrunt orice fel de provocări.

#167

Deși sunt convins că sunt un om matur și responsabil, iubesc să mă comport copilărește cu persoanele adevărat apropiate.

#166

De fiecare dată când sunt într-o situație mai nasoală și mă întreb "Se poate mai rău de atât?", viața îmi mai aruncă o provocare.

#160

De ce ne concentrăm pe probleme? Din nenumărate experiențe știu că nu problema în sine este gravă, ci modul în care ne raportăm la ea.

#158

Majoritatea preferăm să urmărim un film decât să citim o carte. Sper doar să reușim să învățăm ceva din acel film, să ne folosim de orice care ne-ar putea ajuta în viața zilnică. Nu doar să vizionăm din lipsa altei preocupări.

#149

Deja un timp indelugat ma prefac ca sunt okay dar nu sunt

#143

Aș vrea să mă mut în altă țară cât mai repede.

#120

Uneori simt că am nemulțumiri atât de mari, încât vreau să se termine totul, să nu mai fac absolut nimic. :(

#70

Cel mai rau in viata e sa nu întâlnești persoane in care sa ai incredere

#68

Mă îndoiesc că-mi voi găsi echilibrul, între viața personală, profesională, socială.

#59

Mă întristează faptul că nu sunt mulțumită de cum arăt. Deși multă lume îmi spune că sunt frumoasă, parcă m-aș privi cu niște ochelari prăfuiți, care deformează realitatea.

#50

Mă simt de parcă toată lumea din jurul meu aleargă în toate direcțiile, iar eu sunt singura care stă pe loc si las viața să treacă pe lângă mine.

#31

Vrem atâtea de la viață. Când vom învăța că avem deja atât de multe pentru a fi cu adevărat fericiți?

#25

Vreau să evadez din lumea asta, să fiu singur, separat de tot și toți ce mă înconjoară.

#23

Am fost admisă la o facultate de prestigiu, din alt oraș, dar nu mă voi duce acolo, nu vreau să-mi supun părinții la eforturi financiare.

#16

Sper ca deciziile luate în ceea ce privește viitorul să nu fie alese greșit.