Termeni şi condiţii ("Gânduri Anonime")

Actualizat: 19 Decembrie 2018

Vă rugăm să citiţi cu atenţie termenii şi condiţiile ("Termeni", "Termeni şi condiţii") înainte de a folosi acest site ("Gânduri Anonime").

Accesul dumneavoastră la folosinţa acestui serviciu este condiţionat de acceptarea şi conformitatea dumneavoastră cu aceşti termeni. Aceştia se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor şi oricui accesează sau foloseşte acest serviciu.

Prin posibilitatea de a accesa sau folosi acest serviciu, sunteţi de acord cu limita acestor termeni. Dacă nu acceptaţi oricare parte din aceşti termeni, nu aveţi posibilitatea de a accesa serviciul.

Conturi

În momentul în care creaţi un cont, trebuie să ne furnizaţi informaţii corecte, complete şi actualizate constant. Nerespectarea acestei acţiuni constituie o breşă a termenilor, care ar putea avea ca efect închiderea contului dumneavoastră pentru serviciul nostru.

Prin folosirea serviciului, vă exprimați acordul de a vi se înregistra adresa IP a dispozitivului pe care îl folosiți. Vă asigurăm că anonimitatea dumneavoastră nu va fi compromisă, însă această măsură este luată din motive de securitate, atât pentru dumneavoastră, cât și pentru întreg serviciul.

Orice tentativă ce se consideră a fi amenințătoare (injectarea bazei de date, compromiterea anonimatului sau intimidarea celorlalte persoane, abuzul drepturilor oferite de acest serviciu etc.) nu va depăși nivelul de încercare nereușită, iar efectul nu va fi unul favorabil. Măsurile ce vor fi luate în urma unei astfel de tentative constau în: înlăturarea definitivă a contului, blocarea permanentă a utilizării serviciului de pe dispozitivul respectiv, ștergerea întregului istoric în ceea ce privește acțiunile de pe site (susținerea/condamnarea sau salvarea unui gând, adăugarea comentariilor). Considerăm că măsurile menționate sunt cele potrivite, atât pentru combaterea hărțuirii generale și personale, cât și pentru sporirea siguranței utilizatorilor.

Deşi datele dumneavoastră vor rămâne anonime şi folosite doar în scop personal, vă exprimaţi acordul pentru afişarea gândurilor, atât pe acest site, cât şi pe alte site-uri web sau servicii terţe. Orice altă acţiune ce constă în folosirea acestui serviciu, cu excepţia trimiterii gândurilor, nu va mai fi săvârşită sub anonimat (exprimarea feedback-ului, scrierea unui comentariu, distribuirea pe alte site-uri, etc.).

Sunteţi responsabil pentru protejarea parolei pe care o folosiţi pentru a accesa serviciul sau pentru orice fel de activităţi sau acţiuni desfăşurate care necesită parola dumneavoastră, fie că aceasta este utilizată în serviciul nostru sau în afara lui.

Sunteţi de acord să nu dezvăluiţi parola dumneavoastră vreunui terţ. Trebuie să ne anunţaţi imediat despre conştientizarea oricărei branşe de securitate sau utilizare neautorizată a contului dumneavoastră.

Funcționalitatea serviciului

Datele personale nu vor fi preluate fără acordul dumneavoastră. Din momentul în care intrați pe site, fără a vă furniza datele, puteți scrie 'gândul', utilizând pictograma albastră din partea dreaptă a ecranului. Aceasta va apărea pe site în urma aprobării admin-ului. Pentru a avea influență asupra 'gândului' dumneavoastră și a celorlalte (salvare, susținere/condamnare, distribuire sau adăugare a unui comentariu) este necesară autentificarea dumneavoastră pe această platformă.

Nu sunt permise folosirea unui limbaj licențios și a unui comportament neadecvat. În urma nerespectării acestor reguli, contul dumneavoastră va fi șters, iar dreptul de a scrie o nouă 'gând' va fi suspendat pentru 24 de ore.

Link-uri spre alte site-uri web

Serviciul nostru conţine link-uri spre site-uri sau servicii terţe care nu sunt deţinute, controlate de noi, sau pentru care nu ne asumăm vreo responsabilitate pentru conţinutul, politica de confidenţialitate sau diferite practici. Recunoaşterea şi acordul dumneavoastră nu ar trebui să fie competente sau răspunzătoare, direct sau indirect, pentru orice prejudiciu sau pierdere cauzată sau pretinsă a fi cauzată, de sau în conexiune cu folosirea oricărui fel de conţinut, bun sau serviciu disponibil prin intermediul acestor site-uri sau servicii.

Vă recomandăm ferm să citiţi termenii, condiţiile şi politica de confidenţialitate al oricărui site sau serviciu terţ pe care îl vizitaţi.

Lege reglementară

Aceşti termeni sunt administraţi şi interpretaţi în conformitate cu legile, fără a ține cont de dispozițiile privind conflictul de legi.

Nerespectarea noastră de a aplica orice drept sau prevedere a acestor termeni nu va fi considerată o renunțare la aceste drepturi. Dacă o prevedere a acestor termeni este considerată nevalabilă sau inaplicabilă de către o instanță, restul prevederilor al acestor termeni vor rămâne în vigoare. Acești termeni constituie întregul acord între noi cu privire la serviciul nostru și înlocuiesc acorduri anterioare pe care le putem avea între noi cu privire la serviciu.

Schimbări

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau înlocui aceşti termeni în orice moment. Dacă o revizuire este materială, vom încerca să furnizăm o notificare cu cel puțin 20 de zile înainte de intrarea în vigoare a oricăror noi condiții. Ceea ce constituie o schimbare materială va fi determinată la discreția noastră.

Continuând să accesați sau să utilizați serviciul nostru după intrarea în vigoare a acestor revizuiri, sunteți de acord să respectați termenii. Dacă nu sunteți de acord cu noii termeni, vă rugăm să nu mai utilizați Serviciul.

Contactaţi-ne

Dacă aveţi orice fel de întrebare legată de aceşti termeni, şi nu numai, vă rugăm să ne contactaţi.
admin@gandurianonime.ro

Gânduri Anonime